Έπιασε το Φίδι από το Κεφάλι και Πίεσε με Δύναμη την Κοιλιά του. Αυτό που Βγήκε από Μέσα του θα σας Αναγουλιάσει « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Έπιασε το Φίδι από το Κεφάλι και Πίεσε με Δύναμη την Κοιλιά του. Αυτό που Βγήκε από Μέσα του θα σας Αναγουλιάσει

Κατηγορία Περίεργα στις   11:00 π.μ.  |  Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017


To φίδι που θα γνωρίσετε στο βίντεο που ακολουθεί αποφάσισε να φάει περισσότερα από όσα μπορούσε να μασήσει… στην κυριολεξία. Το αποτέλεσμα της απόφασής του είναι ακραίο και θα πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε. 

Το βίντεο είναι ακόμα μια απόδειξη πως οι κτηνίατροι είναι εκπληκτικοί άνθρωποι. Η ιδέα του να φροντίζει κάποιος ένα φίδι μπορεί να φαίνεται τρελή σε πολλούς αλλά για έναν  κτηνίατρο είναι απλά άλλο ένα πλάσμα που χρειάζεται φροντίδα.

Δυστυχώς για το καημένο αυτό φίδι, δεν υπολόγισε καλά τις δυνατότητές του και προσπάθησε να φάει μία ολόκληρη μπάλα του τένις. Ευτυχώς όμως βρέθηκε ένας ικανός κτηνίατρος για να το βοηθήσει.

Ενώ δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει κανείς για να πιάσει ένα φίδι και να προσπαθήσει να βγάλει μία μπάλα του τένις από το σώμα του, αυτός ο κτηνίατρος φαίνεται να μην φοβάται τίποτα και τον εκτιμήσαμε πολύ για το κουράγιο του.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html