Τι γίνεται με αυτη τη Φιλοσοφική σχολή; Πόσα «τ0ύμπανα» γεννάει κάθε χρόνο; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Τι γίνεται με αυτη τη Φιλοσοφική σχολή; Πόσα «τ0ύμπανα» γεννάει κάθε χρόνο;

Κατηγορία Lifestyle στις   7:20 π.μ.  |  Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Οι μεσογειακές γυναίκες μαγνητίζουν τα ανδρικά βλέμματα τόσο με την ομορφιά όσο και με το ταπεραμέντο τους. Αυτό ισχύει σε μέγιστο βαθμό και για την καλλονή, που κατάγεται από την Αθήνα, όμως ζει στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών αυτό το διάστημα, ούσα φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής.

Η σeξι κοπέλα αθλείται, διατηρώντας ένα καλίγραμμο κορμί, καθώς της αρέσει να παίζει τένις, αλλά και το τρέξιμο ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, δηλώνοντας και ένθερμη υποστηρίκτρια του Ολυμπιακού, πηγαίνοντας μάλιστα και γήπεδο τακτικά.

Ο λόγος για την καυτή Κατερίνα Αγάλια, η οποία αναστατώνει το ανδρικό κοινό της συμπρωτεύουσας, κυκλοφορώντας σε γνωστά στέκια της πόλης, ενώ από τραγουδιστές ακούει πολύ Αντώνη Ρέμο και τον ελεύθερο της χρόνο προτιμά να πηγαίνει με φίλες της σινεμά. Επίσης η αιθέρια ύπαρξη επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι τη Μύκονο, θεωρώντας όμως κορυφαίο της ταξίδι αυτό στη Βιέννη.

Όσον αφορά τον ιδανικό άντρα, το μελαχρινό «τούμπανο» προσέχει την εξωτερική εμφάνιση, επιθυμώντας το αρσενικό να ασχολείται με τον αθλητισμό, αλλά και γενικότερα να φροντίζει τον εαυτό του. Σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια το σαγηνευτικό κορίτσι τονίζει πως θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές της, ασκώντας το επάγγελμα της φιλολόγου.

Το βέβαιο είναι πως μια τέτοια καθηγήτρια θα γεμίζει κάθε τάξη και αίθουσα με την εντυπωσιακή παρουσία της…  Απολαύστε την κούκλα φοιτήτρια…





nassos blog
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html