Κάθε βράδυ κοιμόταν αγκαλιά με το Φίδι της, μέχρι που μια μέρα οι γιατροί της ανακοίνωσαν την σοκαριστική Αλήθεια… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Κάθε βράδυ κοιμόταν αγκαλιά με το Φίδι της, μέχρι που μια μέρα οι γιατροί της ανακοίνωσαν την σοκαριστική Αλήθεια…

Κατηγορία Περίεργα στις   2:00 π.μ.  |  Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Τα περισσότερα σκυλιά είναι πολύ καλή παρέα στον βραδινό ύπνο. Οι γάτες είναι επίσης πολύ καλοί σύντροφοι στο κρεβάτι. Το γουργουρητό τους είναι πολύ χαλαρωτικό και σε νανουρίζει.

Για τους περισσότερους όμως, ένα φίδι στο κρεβάτι είναι εφιάλτης. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που αγαπούν τα φίδια τόσο πολύ που δεν το σκέφτονται έτσι.

Όπως αυτή η γυναίκα που άφηνε το φίδι της να κοιμάται μαζί της. Κάθε νύχτα, η γυναίκα μοιραζόταν το κρεβάτι της με το φίδι της.

Η γυναίκα άρχισε να ανησυχεί όταν το φίδι. που συνήθως έτρωγε το φαγητό που του έδινε, σταμάτησε να τρώει. Όταν μετά από δύο εβδομάδες προσπαθειών το φίδι δεν έτρωγε τίποτα, αποφάσισε να το πάει στον κτηνίατρο.

Τότε, κατάλαβε πως θα ήταν καλύτερο να ανησυχεί περισσότερο για τον εαυτό της. Ο κτηνίατρος της είπε πως το φίδι δεν είχε κάτι. Ο λόγος που δεν έτρωγε ήταν γιατί προετοίμαζε το πεπτικό του σύστημα για να φάει κάτι πολύ μεγάλο… ΕΚΕΙΝΗ!!


Ενώ νόμιζε πως το αξιολάτρευτο ζωάκι της την αγκάλιαζε το βράδυ για να κοιμηθούν μαζί, στην ουσία αυτό ήταν κομμάτι της προετοιμασίας για να την φάει! Ο κτηνίατρος εξήγησε πως οι αγκαλιές του φιδιού είχαν σκοπό να μετρήσουν το μέγεθος και το βάρος της. Δεν έτρωγε για εβδομάδες γιατί έκανε χώρο στο στομάχι του για εκείνη!


Η γυναίκα αυτή είναι πολύ τυχερή που δεν περίμενε λίγο ακόμα πριν πάει στον κτηνίατρο. Η επίσκεψη αυτή της έσωσε τη ζωή!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html