Μεσσηνία: Η απόφαση που πήρε η γιαγιά έσωσε τις οικονομίες μιας ζωής – Προσπαθούσε να το πιστέψει! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Μεσσηνία: Η απόφαση που πήρε η γιαγιά έσωσε τις οικονομίες μιας ζωής – Προσπαθούσε να το πιστέψει!

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:00 μ.μ.  |  Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Η γιαγιά από την Κυπαρισσία στη Μεσσηνία είχε Άγιο. Ξεγελάστηκε αλλά πάνω στον πανικό της, πήρε μια απόφαση που σίγουρα θα θυμάται για πάντα...

Τα τηλεφωνήματα – παγίδα συνεχίζονται και στη Μεσσηνία. Τουλάχιστον επτά τηλεφωνικές απόπειρες εξαπατήσεων έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στην Κυπαρισσία από δράστες, οι οποίοι προσποιούμενοι τους αστυνομικούς χρησιμοποιούν το ίδιο ψέμα περί τροχαίου ατυχήματος συγγενικού τους προσώπου για να αποσπάσουν χρήματα.

Μάλιστα μία ηλικιωμένη πίστεψε τα λεγόμενά τους, αλλά για καλή της τύχη πήρε τα χρήματα και πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου έμαθε την αλήθεια. Τονίζεται ότι σε περίπτωση που κάποιος δεχθεί τηλεφώνημα αγνώστου που με διάφορες προφάσεις και ισχυρισμούς στόχο έχει την καταβολή χρηματικού ποσού, με οιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει άμεσα να ειδοποιεί την Αστυνομία, πριν κάνει οτιδήποτε άλλο.

Η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της πρόληψης του φαινομένου εξαπάτησης ατόμων, συμβουλεύει τους πολίτες και ιδίως τους ηλικιωμένους να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστα άτομα τους τηλεφωνούν και με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού – φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο ή εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα) προσπαθούν να τους πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού.

Πηγή: tharrosnews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html