Αμερικανίδα μάνα έριξε στον γιο της με... τέιζερ επειδή δεν σηκωνόταν να πάει στη λειτουργία! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Αμερικανίδα μάνα έριξε στον γιο της με... τέιζερ επειδή δεν σηκωνόταν να πάει στη λειτουργία!

Κατηγορία Διεθνή στις   8:00 π.μ.  |  Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ο θρησκευτικός ζήλος οδήγησε μια Αμερικανίδα μάνα σε... ακρότητες, αφού δεν δίστασε να ρίξει στον γιο της με όπλο τέιζερ προκειμένου να τον σηκώσει από το κρεβάτι για να πάνε μαζί στην κυριακάτικη λειτουργία.

Σύμφωνα με το ABC News μια 40χρονη γυναίκα από την Αριζόνα συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (τη μέρα που γιόρταζαν το Πάσχα οι καθολικοί) μετά από καταγγελία του γιου της, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του χρησιμοποίησε πάνω του ένα όπλο τέιζερ, προκειμένου να τον ξυπνήσει για να τη συνοδέψει στην εκκλησία.

Η Sharron Dobbins, η οποία μετά τη σύλληψή της παρέμεινε ένα 12ωρο στη φυλακή προτού αφεθεί τελικά ελεύθερη, ισχυρίζεται ότι απλώς ενεργοποίησε το τέιζερ κοντά στο πόδι του γιου της για να τον τρομάξει με την ηλεκρική εκκένωση και τον θόρυβο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που εξέτασαν τον 16χρονο είδαν ξεκάθαρα δύο σημάδια από το όπλο στο πόδι του και έτσι εις βάρος της γυναίκας απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου.

«Όταν ενεργοποίησα το τέιζερ του φώναξα: "Ξύπνα! Είναι η μέρα του Χριστού!". Δεν νομίζω ότι έκανα τίποτα κακό. Κατά τη γνώμη μου ο Θεός πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητα, και απλώς δίδαξα στον γιο μου να σκέφτεται πρώτα εκείνον και μετά όλα τ' άλλα» δήλωσε η αμετανόητη γυναίκα στο τοπικό κανάλι KNXV.


protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html