Καταδικάστηκε η «νταντά δολοφόνος» - Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο παιδιά επειδή «της το είπε ο διάβολος» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Καταδικάστηκε η «νταντά δολοφόνος» - Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο παιδιά επειδή «της το είπε ο διάβολος»

Κατηγορία Διεθνή στις   1:40 μ.μ.  |  Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ένοχη για τη δολοφονία δύο παιδιών κρίθηκε η νταντά τους, η οποία τα μαχαίρωσε στο πολυτελές διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη.

Η Yoselyn Ortega είχε δηλώσει αθώα λόγω ψυχικής ασθένειας, ωστόσο οι ένορκοι απέρριψαν τη συγκεκριμένη υπεράσπιση και την καταδίκασαν ομόφωνα. Το γεμάτο αίματα πτώμα της 6χρονης Lucia «Lulu» Krim και του μόλις 2 ετών αδερφού της, Leo, εντοπίστηκαν από την ίδια τη μητέρα τους στη μπανιέρα του διαμερίσματός τους στο Μανχάταν, στις 25 Οκτωβρίου 2012. Η Marina Krim περιέγραψε στο δικαστήριο πως είδε την 55χρονη Ortega να αυτομαχαιρώνεται στον λαιμό, προφανώς σε μία απόπειρα αυτοκτονίας. Η μητέρα είχε επιστρέψει στο διαμέρισμα με τον τρίτο παιδί της, την 3χρονη Nessie, αφότου η Ortega δεν εμφανίστηκε στο μάθημα χορού της Lulu.   

Η αστυνομία βρήκε στη συνέχεια τη μητέρα να κλαίει και να ουρλιάζει υστερικά, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της το μοναδικό παιδί της που είχε επιζήσει. 


Ύστερα από δύο ημέρες συζητήσεων, οι ένορκοι έκριναν ένοχη τη νταντά για τέσσερις κατηγορίες, οι οποίες επισείουν μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι η νταντά φαίνεται πως είχε δυσαρεστηθεί επειδή ένιωθε ότι η οικογένεια τής είχε επιβάλλει ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα εργασίας. Επίσης, δυσκολευόταν να πληρώσει τα δίδακτρα του 17χρονου γιου της, που είχε φέρει στις ΗΠΑ από τη Δομινικανή Δημοκρατία και ο οποίος φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο. Η υπεράσπιση της νταντάς υποστήριξε πως η γυναίκα έπασχε από «χρόνια ψυχική ασθένεια» και δεν μπορούσε να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις πράξεις της. Μάλιστα, ο δικηγόρος της είπε πως είχε παραισθήσεις και νόμιζε ότι έλαβε διαταγή από τον διάβολο «να σκοτώσει τα παιδιά και τον εαυτό της».   

Ωστόσο, η εισαγγελία υποστήριξε πως οι πράξεις της Ortega ήταν προμελετημένες. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η νταντά έκοψε τον λαιμό του Leo κρατώντας τον από πίσω, για να μην μπορέσει να αντισταθεί, όπως είχε κάνει η αδερφή του.


Η Marina Krim με τα παιδιά της. «Ελπίζουμε ότι αυτή η ετυμηγορία θα δώσει ένα τέλος και την ευκαιρία στην οικογένεια Krim να προχωρήσει μπροστά», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Cyrus Vance. Ο Kevin Krim, ο πατέρας των παιδιών, βρισκόταν δίπλα στον εισαγγελέα με δάκρυα στα μάτια, αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο. Ο ίδιος επέστρεφε από ένα επαγγελματικό ταξίδι, όταν σημειώθηκε η δολοφονία των παιδιών του το 2012.   

Πηγή: www.lifo.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html