Εξελίξεις σοκ για Γιακουμάκη: "Τον σκότωσαν με σιδερογροθιά. Άνοιξαν λάκκο και..." « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Εξελίξεις σοκ για Γιακουμάκη: "Τον σκότωσαν με σιδερογροθιά. Άνοιξαν λάκκο και..."

Κατηγορία Ελλάδα στις   2:00 π.μ.  |  Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Ποιες οι εξελίξεις σοκ για το έγκλημα, πλέον, του Γιακουμάκη;

Δύο χρόνια πέρασαν από τον τραγικό θάνατο που συγκλόνισε την Ελλάδα, το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη και η οικογένεια του στέλνει μήνυμα απαντώντας σε όσα λέγονται για νέες έρευνες.

«Η οικογένεια ζει ένα δράμα. Δεν θα ησυχάσει αν δε μάθει την αλήθεια. Μάτωσε όταν είδε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες με τη σορό του παιδιού της», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας. Εδώ και δύο χρόνια πολλά έχουν γραφτεί για το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για έγκλημα.

Όπως λέει μιλώντας στις «Ειδήσεις» ο δικηγόρος: «Νέα στοιχεία σημαίνει εξέλιξη. Ωστόσο εδώ και καιρό δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Η ανάκριση καθυστερεί, όχι όμως με ευθύνη του ανακριτή της υπόθεσης». Στο μεταξύ, αν και δεν έχει λάβει καμία εντολή από την οικογένεια, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου επιμένει ότι ο θάνατος ήταν έγκλημα.

«Είμαι 1.000% σίγουρος ότι είναι έγκλημα και όχι αυτοκτονία. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού λίγο πριν πεθάνει.

Τα χτυπήματα, πιθανότατα με σιδερόβεργα, τον άφησαν αναίσθητο και για αυτό ήταν αδύνατον να αυτοκτονήσει. Ο εγκαταλελειμμένος στάβλος που απέχει μόλις 70 μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης κρύβει το ένοχο μυστικό για τον θάνατό του. Εκεί υπάρχει ένας ανοιχτός λάκκος και δίπλα ένα φτυάρι.

Εκεί φαίνεται ότι τον μετέφεραν τριάντα μέρες μετά την εξαφάνισή του, για να θάψουν και να εξαφανίσουν τα ίχνη του.

Κάτι – που δεν γνωρίζουμε ακόμη – τους παρουσιάστηκε και εγκατέλειψαν το φτυάρι, έβαλαν την πόρτα πάλι στη θέση της και πέταξαν το άψυχο κορμί στα βάτα. Ο στάβλος αυτός δεν ερευνήθηκε ποτέ».

Ο Γιώργος Τσούκαλης απέφυγε να σχολιάσει, ενώ ο άλλος ιδιωτικός ερευνητής, ο Φώντας Βρόσγος δήλωσε στην εφημερίδα: «Όποιος έχει σοβαρά στοιχεία να τα πάει στις Αρχές και αυτές θα τα αξιολογήσουν».

tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html