Φοβήθηκε ότι την άφησε έγκυο ο βιαστής πατέρας της - Άγριο λιντσάρισμα στα δικαστήρια [vids, pics] « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Φοβήθηκε ότι την άφησε έγκυο ο βιαστής πατέρας της - Άγριο λιντσάρισμα στα δικαστήρια [vids, pics]

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:00 π.μ.  |  Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ηράκλειο: Φοβήθηκε ότι την άφησε έγκυο ο βιαστής πατέρας της - Άγριο λιντσάρισμα στα δικαστήρια [vids, pics]
Χαμός στο δικαστικό μέγαρο με συγγενείς της άτυχης 13χρονης να λιντσάρουν τον πατέρα της. Το άτυχο κορίτσι πήγε μόνο του στην αστυνομία και κατήγγειλε το βιασμό της...
Με φωνές, χτυπήματα και κατάρες έγινε "δεκτός" στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο άντρας που κατηγορείται για βιασμό της 13χρονης κόρης του και οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Συγγενείς της μητέρας και του κοριτσιού στράφηκαν εναντίον του και τον χτύπησαν, πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να αντιδράσουν. "Κτήνος, δολοφόνε, κατέστρεψες το παιδί", ήταν κάποιες από τις φράσεις που ακούστηκαν, ενώ ανάλογες εικόνες επικράτησαν και κατά την αποχώρησή του από τα Δικαστήρια, μετά την απόφαση για προφυλάκισή του.
.
Σε δηλώσεις του ο συνήγορος της πλευράς της 13χρονης Χάρης Σφακιανάκης, επεσήμανε ότι η δικαιοσύνη "έκανε τη δουλειά της". Ο ίδιος τόνισε πως το παιδί "νοσηλεύτηκε δυο φορές στην ψυχιατρική κλινική επειδή δεν άντεχε. Κατήγγειλε τον πατέρα της επειδή πλέον φοβόταν και επειδή συνέχιζε να την βιάζει και να την χτυπάει".
Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία έγινε την περασμένη Δευτέρα στην ασφάλεια Ηρακλείου από την ίδια τη 13χρονη, που είπε στους αστυνομικούς ότι τον πατέρα της ότι τη βίαζε, κάτι που ο ίδιος αρνείται. Ο άντρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για βιασμό κατ εξακολούθηση αιμομιξία, κατ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Οι γονείς της ανήλικης είναι σε διάσταση...
Στο μεταξύ, προκαλεί ανατριχίλα ο λόγος για τον οποίο η μικρή πήρε τη γενναία απόφαση και κατήγγειλε τον πατέρα της στις διωκτικές Αρχές. «Ο φόβος ότι αυτό το πράγμα δε θα σταματούσε, αλλά και το ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να μείνει και έγκυος» από τον ίδιο της τον πατέρα ήταν οι αιτίες που, σύμφωνα με τον δικηγόρο  Χαράλαμπο Σφακιανάκη, ώθησαν το κορίτσι να ζητηθεί τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html