Σόφη Πασχάλη: Σeξι εμφάνιση σε βραδινή έξοδο, μετά την περιπέτεια υγείας! [pics] « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Σόφη Πασχάλη: Σeξι εμφάνιση σε βραδινή έξοδο, μετά την περιπέτεια υγείας! [pics]

Κατηγορία Lifestyle στις   8:20 π.μ.  |  Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Σόφη Πασχάλη: Σέξι εμφάνιση σε βραδινή έξοδο, μετά την περιπέτεια υγείας! [pics]
Μια περιπέτεια υγείας πέρασε η Σόφη Πασχάλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο και τώρα ευτυχώς είναι πια καλά. Η γνωστή δασκάλα γιόγκα που συμμετείχε στην ομάδα των “Διάσημων” στο παιχνίδι και η αποχώρησή της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, φαίνεται πως επιστρέφει σιγά σιγά στο πρόγραμμά της και τις αγαπημένες της ασχολίες.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” σε βραδινή έξοδο με εντυπωσιακό και $exy outfit. Η Σόφη Πασχάλη έδωσε το “παρών” στο πάρτι γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού στο Frangelico και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

.
Ωστόσο, η προσαρμογή της στα νέα δεδομένα δεν ήταν και τόσο εύκολη... Και μπορεί τώρα να την είδαμε κούκλα και εντυπωσιακή, αλλά μετά την αποχώρηση από το Survivor έπαθε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και νοσηλεύτηκε στο Mediterraneo Hospital.
“Ήμουν στο νοσοκομείο… Έπαθα γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, που είχα κάποιες σοβαρές κρίσεις και τώρα είμαι καλύτερα και νομίζω θα το ξεπεράσω. Είναι η απότομη αλλαγή του φαγητού”, αποκάλυψε η ίδια σε δηλώσεις της.


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html