Η Οπτική Οφθαλμαπάτη που «Έριξε» το Ίντερνετ! Εσείς Μπορείτε να Καταλάβετε ΤΙ είναι Αυτό ανάμεσα στα τούβλα; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η Οπτική Οφθαλμαπάτη που «Έριξε» το Ίντερνετ! Εσείς Μπορείτε να Καταλάβετε ΤΙ είναι Αυτό ανάμεσα στα τούβλα;

Κατηγορία Περίεργα στις   5:40 μ.μ.  |  Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Μας αρέσουν πολύ οι οπτικές οφθαλμαπάτες και ιδιαίτερα οι δύσκολες. Μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που βλέπουμε ή ακόμα και να ανατρέξουμε στα σχόλια για να λύσουμε το μυστήριο αλλά στο τέλος αξίζει τον κόπο.

Είναι κάποια πράγματα που όταν τα δεις, μετά δεν γίνεται να τα ξεχάσεις και αναρωτιέσαι πώς ήσουν τόσο τυφλός στην αρχή. Οι οπτικές οφθαλμαπάτες είναι τόσο δημοφιλείς γιατί είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ο εγκέφαλός μας δεν βλέπει αυτό που θα έπρεπε να είναι προφανές.

Σύμφωνα με την επιστήμη, αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας συνήθως κλέβει λιγάκι. Όταν κοιτάμε κάτι, αυτό που βλέπουμε είναι το φως που αντανακλάται. Το φως αυτό μετατρέπεται σε ηλεκτρικά σήματα που ο εγκέφαλος μεταφράζει σαν εικόνα. Μερικές φορές ο εγκέφαλος παίρνει τον σύντομο δρόμο γιατί είναι πολύ δύσκολο να μεταφράσει όλα όσα βλέπει τόσο γρήγορα.

Οι αποχρώσεις και οι υφές στην εικόνα που ακολουθεί μοιάζουν αρκετά και έτσι ο εγκέφαλος δεν μπορεί εύκολα να κάνει κάποιον διαχωρισμό.

Προσπαθήστε να καλύψτε το πάνω τρίτο της εικόνας και το κάτω τρίτο. Το βλέπετε τώρα;


Εάν ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι βλέπετε: είναι ένα πούρο που είναι σφηνωμένο στα τούβλα.

Πόση ώρα σας πήρε για να το βρείτε;

fanpage.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html