Βίντεο σοκ: Η στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν με καπνογόνο διαδηλωτή στη Βενεζουέλα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν με καπνογόνο διαδηλωτή στη Βενεζουέλα

Κατηγορία Διεθνή στις   5:00 π.μ.  |  Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Το αίμα ρέει ποτάμι στη Βενεζουέλα όπου οι διαδηλώσεις κατά του Προέδρου Νικολά Μαδούρο και των κυβερνητικών αντισυνταγματικών του επιλογών συνεχίζονται καθημερινά για περισσότερες από 6 εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών στις διαδηλώσεις ανέρχεται στα 39 άτομα, οι τραυματίες είναι εκατοντάδες, ενώ έχουν γίνει περισσότερες από 2.000 προσαγωγές.

Τώρα το φως της δημοσιότητας είδε το βίντεο από τη στιγμή του θανάτου του 27 Μιγκέλ Καστίλιο ο οποίος έχασε τη ζωή του στις διαδηλώσεις του Καράκας στις 9 Μαΐου. Το βίντεο είναι σοκαριστικό, καθότι παρουσιάζει την επίθεση που δέχθηκε ο 27χρονος από την αστυνομία. Μέσα από το βίντεο είναι εμφανές πως οι αστυνομικοί επιτέθηκαν για να τον σκοτώσουν και όχι για να τον ακινητοποιήσουν.

Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός να είναι περικυκλωμένος από τους αστυνομικούς και να δέχεται μια χειροβοβίδα καπνού στο στέρνο. Οι αστυνομικοί, αφού έριξαν την χειροβομβίδα στον νεαρό τον άφησαν να κείτεται στο έδαφος και εξαφανίστηκαν. Λίγο μετά ο Καστίγιο σηκώνεται με δυσκολία, περπατάει λίγα μέτρα κρατώντας το στήθος του και σωριάζεται στο έδαφος.


topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html