ΑΥΤΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΑΥΤΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ…

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   7:40 π.μ.  |  Δευτέρα 15 Μαΐου 2017


Δεν υπάρχει τίποτα πιο τραγικό από το να χάνει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος. Συναγωνίζεται, ίσως, μόνο τα συναισθήματα του γονιού που βλέπει το παιδί του να χάνεται!
Η Zhou Lu είναι 34 ετών και πολύ άτυχη. Η ίδια έχει διαγνωστεί με νεφρική ανεπάρκεια και ο γιος της, ο μόλις πέντε ετών Chen Xiatin, με θανάσιμο όγκο στον εγκέφαλο. Σύμφωνα με τα έντυπα, επί δύο χρόνια μητέρα και γιος αγωνίζονταν για τη ζωή τους. Εκείνη με καθημερινές αιμοκαθάρσεις και το παιδί με όλη την ιδιαίτερη περίθαλψη που απαιτούσε η κατάσταση του.
Παρά τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης του μικρού Chen, η κατάσταση του σύντομα χεροτέρεψε. Έχασε την όραση του κι απέμεινε παράλυτος. Οι γιατροί δήλωσαν πως δε θα τα καταφέρει αλλά η μητέρα αρνούνταν να το δεχτεί.

Στα επτά του χρόνια, ο Chen έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Μα πριν πεθάνει, εξέφρασε μια τελευταία επιθυμία: Ζήτησε να πάρει η μητέρα του τα νεφρά του, ώστε να σωθεί. Η μητέρα αρνήθηκε. Αλλά το γενναίο μικρό αγόρι δε δεχόταν το όχι ως απάντηση. Έτσι, η Zhou, με δάκρυα στα μάτια, δέχτηκε το τελευταίο δώρο του γιου της. Της χάρισε τη ζωή, όπως και η ίδια το είχε κάνει σε εκείνον με τη γέννηση του.
Ένα νεφρό πήγε στη μητέρα και το άλλο σε μια 21-χρονη κοπέλα. Επίσης, το συκώτι του δωρίστηκε σε έναν 27χρονο άνδρα. Και οι τρεις χειρουργικές επεμβάσεις ήταν επιτυχείς. Ο μικρός με το θάνατο του, χάρισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Στο νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε μια σύντομη προσευχή κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μικρού ήρωα. Κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος…



Πηγή:
press-news.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html