Παιδεραστής που βίασε και σκότωσε 10χρονη αυτοκτόνησε μέσα στο δικαστήριο! (BINTEO ΣΟΚ) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Παιδεραστής που βίασε και σκότωσε 10χρονη αυτοκτόνησε μέσα στο δικαστήριο! (BINTEO ΣΟΚ)

Κατηγορία Διεθνή στις   6:00 π.μ.  |  Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Τη σοκαριστική στιγμή της αυτοκτονίας ενός 48χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορούνταν για τον βιασμό ενός 10χρονου κοριτσιού και την εν ψυχρώ δολοφονία εκείνης και των παππούδων της, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός αμερικανικού δικαστηρίου.

Ο Robert Seman Jr επρόκειτο να δικαστεί αυτήν την εβδομάδα στο δικαστήριο της Κομητείας Μαχόνινγκ για τον εμπρησμό που φέρεται να διέπραξε τον Μάρτιο του 2015, όταν έκαψε ζωντανούς το κορίτσι και τους παππούδες της, προκειμένου να μην καταγγείλουν τον κατ’ επανάληψη βιασμό της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η Εισαγγελία, ο Seman βίαζε την 10χρονη επί σειρά ετών, χωρίς να το γνωρίζει η μητέρα της με την οποία διατηρούσε σχέση. Όταν το έμαθε η γυναίκα, μετακόμισε από το σπίτι του στους γονείς της, ωστόσο αργότερα – άγνωστο για ποιο λόγο – επέστρεψε ξανά στον φίλο της.

Ο ίδιος, βλέποντας ότι οι παππούδες της μικρής ήταν αποφασισμένοι να τον καταγγείλουν στην αστυνομία, φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι τους και να τους έκαψε ζωντανούς.

Στο βίντεο που έδωσαν οι τοπικές αρχές στη δημοσιότητα, ο Seman εμφανίζεται να περπατάει στον διάδρομο του τέταρτου ορόφου του δικαστηρίου συνοδεία δύο αστυνομικών και κατόπιν να επιβραδύνει το βήμα του και να πηδάει από το μπαλκόνι στο κενό, χωρίς να προλάβει κανείς να τον σταματήσει.


makeleio.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html