Κύπριος δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από τον ίδιο του τον σκύλο σε συνέντευξη του BBC « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Κύπριος δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από τον ίδιο του τον σκύλο σε συνέντευξη του BBC

Κατηγορία Κύπρος στις   11:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας από την Κύπρο όταν του επιτέθηκε το ίδιο του το σκυλί, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο BBC στο βόρειο Λονδίνο.

Ο 41χρονος Μάριο Περιβόητος ήταν με το κινηματογραφικό συνεργείο στο σπίτι του στο Γουντ Γκριν στις 20 Μαρτίου, όταν το μπουλ τεριέ του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στον λαιμό.

Το συνεργείο κάλεσε ασθενοφόρο αμέσως και ο άνδρας μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός δύο ώρες αργότερα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το BBC αρνήθηκε να αποκαλύψει το αντικείμενο που πραγματευόταν το ντοκιμαντέρ του. Δύο δημοσιογράφοι, ένας 20χρονος άνδρας και μια 30χρονη γυναίκα, κατέθεσαν σε αστυνομικό τμήμα μέσα στην εβδομάδα.

Το BBC δήλωσε ότι «το συνεργείο που έφτιαχνε ένα ντοκιμαντέρ του BBC ήταν παρών, αλλά δεν βιντεοσκοπούσε την στιγμή του περιστατικού και κάλεσε ένα ασθενοφόρο.

Γείτονες του Μ. Περιβόητου είπαν ότι έμενε στο κτίριο για περισσότερο από 20 χρόνια. Ο 52χρονος γείτονας Τζέοφ Μόργκαν που κατοικεί έναν όροφο πάνω από τον άτυχο άνδρα είπε: «Τον άκουσα να φωνάζει “Πάρτε τον μακριά! Πάρτε τον από πάνω μου!”. Φώναζε πολύ δυνατά. Αιμορραγούσε από τον λαιμό του. Υπήρχε πολύ αίμα».

Ο σκύλος κατασχέθηκε και βρίσκεται σε ασφαλές μέρος

topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html