Φρίκη: Αυτή είναι η 38χρονη γυναίκα που κάηκε ζωντανή μέσα στη φλεγόμενη νταλίκα! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Φρίκη: Αυτή είναι η 38χρονη γυναίκα που κάηκε ζωντανή μέσα στη φλεγόμενη νταλίκα!

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:00 μ.μ.  |  Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017


Δεν το πιστεύουν στην Αμαλιάδα ότι χάθηκε η 38χρονη Ασπασία Βροντζάκη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, πουέχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο, το βράδυ της Κυριακής, μέσα σε φλεγόμενη νταλίκα, που οδηγούσε ο σύζυγός της.

Η Ασπασία Βροντζάκη δεν είχε καταγωγή από την Ηλεία, είχε, όμως, πολιτογραφηθεί Αμαλιαδίτισσα, όταν το 2010 παντρεύτηκε και, με τον σύζυγό της, δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, 5 και 7, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη Ασπασία ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Η οικογένεια έφυγε από την Αμαλιάδα την Κυριακή το βράδυ, γιατί, όπως γράφει το patrisnews.com, ο 42χρονος σύζυγος της Ασπασίας μετέφερε με την νταλίκα του εμπόρευμα από επιχείρηση της περιοχής με την οποία συνεργάζεται. Το όχημα, για άγνωστο, προς το παρόν, λόγο, ξέφυγε από την πορεία της κι ανετράπη, με αποτέλεσμα η καμπίνα που βρισκόταν η οικογένεια να πιάσει φωτιά.




Ο 42χρονος κατάφερε να βγει από την νταλίκα και να απεγκλωβίσει τα δύο ανήλικα παιδιά του. Η 38χρονη σύζυγός του είχε εγκλωβιστεί στην πλευρά που ανετράπη το όχημα και, παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του συζύγου της να την απελευθερώσει, έχασε τη ζωή της.

Μαρτυρίες θέλουν τον σοκαρισμένο σύζυγό της να φωνάζει στους διερχόμενους οδηγούς να σώσουν την γυναίκα του, που ήταν έγκυος.



Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομία και πυροσβεστική, δεν πρόλαβαν, όμως, να σώσουν την 38χρονη μητέρα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να γίνει η νεκροψία- νεκροτομή.



Στην Αμαλιάδα, όσοι γνώριζαν το ζευγάρι, αδυνατούν να πιστέψουν τι έχει έχει συμβεί.






Πηγή: patrisnews.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html